Valmet Pulper Feed Systems

Uppdragsgivare

Valmet är ett finskägt bolag och en av Sundsvalls största arbetsgivare. De är en stor aktör inom fiberindustrin både i Sverige och globalt med verksamhet över hela världen.

Uppdraget

Valmet ville marknadsföra sitt koncept "Pulper Feed System" med fokus på kunder inom marknaden för balhantering.

Lösning

Metaforen/jämförelsen med en leksaksrobot och det "vanliga" livet blev grundidén till filmen. Budskapet om säkerhet och noggrannhet förmedlades.

Resultat

En kampanj som blev mycket uppskattad och som skapat förutsättningar för Valmet att nå ut till den tilltänkta marknaden. Filmen väckte även uppmärksamhet i alla målgrupper och marknader.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Helena WenzelHelena Wenzel
Projektledare och grafisk formgivare

Helena Wenzel

Art Director med lång erfarenhet i reklambyråbranschen, både som egen företagare men även på byråer i Stockholm och Sundsvall samt som marknadskoordinator på Casino Cosmopol.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Art Direction
Henrik HögbergHenrik Högberg
Grafisk formgivare

Henrik Högberg

Grafisk formgivare med inriktning på B2B marknadsföring. Henrik jobbar mycket med material för kundevent samt kampanjer i samband med produktlanseringar inom B2B.

Grafisk formgivning
B2B-marknadsföring
Produktmarknadsföring
Kampanjhantering
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring