Valmet Pulper Feed Systems

Uppdragsgivare

Valmet är ett finskägt bolag och en av Sundsvalls största arbetsgivare. De är en stor aktör inom fiberindustrin både i Sverige och globalt med verksamhet över hela världen.

Uppdraget

Valmet ville marknadsföra sitt koncept "Pulper Feed System" med fokus på kunder inom marknaden för balhantering.

Lösning

Metaforen/jämförelsen med en leksaksrobot och det "vanliga" livet blev grundidén till filmen. Budskapet om säkerhet och noggrannhet förmedlades.

Resultat

En kampanj som blev mycket uppskattad och som skapat förutsättningar för Valmet att nå ut till den tilltänkta marknaden. Filmen väckte även uppmärksamhet i alla målgrupper och marknader.

Boka ett möte

Teamet bakom

Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Henrik HögbergHenrik Högberg
Grafisk formgivare

Henrik Högberg

Grafisk formgivare med inriktning på B2B marknadsföring. Henrik jobbar mycket med material för kundevent samt kampanjer i samband med produktlanseringar inom B2B.

Grafisk formgivning
B2B-marknadsföring
Produktmarknadsföring
Kampanjhantering
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring