McGarrett Creative Network

Vi är McGarrett Creative Network.
Vi hjälper våra kunder att bygga varumärkesrelationer genom strategi, webb, design, film och storytelling. Vi tror på utveckling genom individuell drivkraft. Tillsammans erbjuder vi en bred palett av kompetens med flexibla team för en kostnadseffektiv produktion.

Använd digitala verktyg

Träffsäker och mätbar marknadsföring som nyttjar digitala kanaler och verktyg. Strategier och kommunikativa plattformar som bygger kundrelationer. Mätverktyg för uppföljning av kampanjer och interaktion hos målgrupperna.

Utforma ditt innehåll

Dela med dig av dina kunskaper, berätta din historia. Använd storytelling för att skapa innehåll som attraherar och engagerar din målgrupp. Skapa affärsnytta med rätt strategier för ditt innehåll i olika kanaler.

Utveckla ditt varumärke

Nulägesanalyser och workshop är verktyg för att ta fram en varumärkesplattform med budskap, målgrupper, argumentation och grafisk profil. Allt du behöver för att bygga och stärka ditt varumärke.

Strategisk rådgivare

Jan Jutbo

Janne är vd på McGarrett och har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i Sverige och utomlands, i synnerhet på den amerikanska marknaden. Liv Invest, Garden Fresh och Bridgestone är några exempel på kunder han arbetar med.

Corporate Finance
Business Consulting
Business Strategy
Business Management
Sales Management
Account Manager
New Business Manager
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Carolina Gynning, APA, IN-gallerian, NP3, Norrlandsmäklarna, Northbike, Bridgestone, Eurocon och Valmet.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Strategisk kommunikation
Content Marketing
Projektledare och grafisk formgivare

Helena Wenzel

Art Director med lång erfarenhet i reklambyråbranschen, både som egen företagare men även på byråer i Stockholm och Sundsvall samt som marknadskoordinator på Casino Cosmopol.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Art Direction
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Product Development
Grafisk formgivare

Henrik Högberg

Grafisk formgivare med inriktning på B2B marknadsföring. Henrik jobbar mycket med material för kundevent samt kampanjer i samband med produktlanseringar inom B2B.

Grafisk formgivning
B2B-marknadsföring
Produktmarknadsföring
Kampanjhantering
Creative Director

Mike Griffin 

Creative Director vid McGarretts kontor i Detroit. Specialiserad inom Online Advertising, Social Media Marketing och Marketing Strategy.

Online Advertising
Social Media Marketing
Marketing Strategy
Projektledare och copywriter

Thomas Ekenberg

Har lång erfarenhet som journalist och som redaktör för ETC och Bättre affärer, gör pressrealser för Bridgestone och medverkar i magasin för Trafikverket och SCA.

Projektledning
Copywriting
Journalistik
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Grafisk formgivare och Content manager

Marie Huvén

Lång erfarenhet från tryckeri- samt mediabranschen. Marie har också en roll som konferencier på evenemang samt filmassistent i flera av våra kunduppdrag. Som Content Manager skapar hon innehåll i sociala medier åt flertal kunder dagligen.

Content Manager
Grafisk Design
Sales Manager
Konferencier
Konstnär, designer och konceptkreatör

Christian Beijer

Snart 30 år som professionell konstnär med försäljning både i Sverige och utomlands. Gör konceptarbete och design för kunder som restaurang APA/Menageriet, Vodka, drakarna i Sundsvalls centrum och Gloria-statyetten som delas ut årligen på Sundsvall Business Award.

Konceptkreatör
Designer
Konstnär
Produktdesigner

Erik Frank

Skapar verksamhet- och affärsnytta genom UX och UI design. Jobbar kontinuerligt med Winteria och deras produkt inom kvalitetssäkring av svetsar. Har också tagit fram koncept för nyhetstjänsten Njus.

UI Design
UX
Research
Designsystem
Art Direction
Front-end utvecklare

Erik Rosberg

Front-end utvecklare med stor erfarenhet av webbutveckling i främst WordPress, PHP och Angular. Byggt hemsidor för Visma Ski Classics, Hernö Gin och Northcar samt vidareutvecklat sajten för scenkonstbolaget.se.

Front-end utveckling
Wordpress
PHP
Angular
Designer, Art director

Christian Malmdin

Bakgrund som inredningsarkitekt och har vana att tänka i konceptuella banor. Jobbar idag med fokus på koncept samt det visuella inom branding och marknadsföring.

Art Direction
Grafisk design
Illustration
Inredningsarkitektur
Produktdesign