McGarrett

En affärspartner att räkna med.
McGarrett består av olika kompetenser som tillsammans utgör ett effektivt arbetsteam. Vi hjälper våra kunder att bygga varumärkesrelationer genom strategi, webb, design, film och storytelling. Vi ombesörjer alla delar i affärsutvecklingen och agerar som kundens förlängda arm. Vi strävar efter att vara en affärspartner som kan hjälpa till i alla faser.

Vi finns lokaliserade centralt i Sundsvall. För våra kunder på andra sidan Atlanten har vi en adress och samarbetspartner i Troy, Detroit Michigan. 


Använd digitala verktyg

Träffsäker och mätbar marknadsföring som nyttjar digitala kanaler och verktyg. Strategier och kommunikativa plattformar som bygger kundrelationer. Mätverktyg för uppföljning av kampanjer och interaktion hos målgrupperna.

Utforma ditt innehåll

Dela med dig av dina kunskaper, berätta din historia. Använd storytelling för att skapa innehåll som attraherar och engagerar din målgrupp. Skapa affärsnytta med rätt strategier för ditt innehåll i olika kanaler.

Utveckla ditt varumärke

Nulägesanalyser och workshop är verktyg för att ta fram en varumärkesplattform med budskap, målgrupper, argumentation och grafisk profil. Allt du behöver för att bygga och stärka ditt varumärke.

Låt ditt företag växa

Hitta rätt affärsfokus, öka din lönsamhet och vässa din attraktionskraft. Ta fram strategier och marknadsanalyser. Utveckla dina medarbetare och ledningsgruppen. Ta tag i styrelsearbetet. Öppna dörrar till investerare och riskkapital.

Ta hjälp av experter

Juridisk hjälp för att skriva avtal, rådgivning kring skatter, vägledning inför en internationalisering eller stöd vid förhandlingar. Administration och ekonomi. Vad behöver du hjälp med? Vi lotsar dig rätt.

Utveckla koncept och produkter

Vi tar gärna ett helhetsgrepp för att hjälpa dig lyckas och finns med hela vägen från idé till färdig lösning. Vi hjälper dig förverkliga dina drömmar.

Strategisk rådgivare

Jan Jutbo

Janne är vd på McGarrett och har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i Sverige och utomlands, i synnerhet på den amerikanska marknaden. Liv Invest, Garden Fresh, Valmet, BiteLine och Rezon är några exempel på kunder han arbetar med.

Corporate Finance
Business Consulting
Business Strategy
Business Management
Sales Management
Account Manager
New Business Manager
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Strategisk kommunikation
Content Marketing
Creative Director

Mike Griffin 

Creative Director vid McGarretts kontor i Detroit. Specialiserad inom Online Advertising, Social Media Marketing och Marketing Strategy.

Online Advertising
Social Media Marketing
Marketing Strategy
Konstnär, designer och konceptkreatör

Christian Beijer

Snart 30 år som professionell konstnär med försäljning både i Sverige och utomlands. Gör konceptarbete och design för kunder som restaurang APA/Menageriet, Vodka, drakarna i Sundsvalls centrum och Gloria-statyetten som delas ut årligen på Sundsvall Business Award.

Konceptkreatör
Designer
Konstnär
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Advokat

Hank Wineman 

Partner i advokatbyrån Frasco Caponigro Wineman & Scheible och specialiserad inom affärsjuridik, fusioner och förvärv, immateriella rättigheter. Är också en del av Sports Management Network.

Business Structuring
Development and Syndications
Stock and Asset Transactions
Employment Contracts
PROJEKTLEDARE & DIGITAL STRATEG

Karin Danielsson

Karin har lång erfarenhet som projektledare och strateg inom den digitala byråvärlden. Karin drivs av samspelet mellan behov och smarta, användarvänliga lösningar för att stötta företag i deras digitala kommunikation.

Projektledning
Digital Strategi
UX
Branding
E-Handel
Social Media
KOMMUNIKATION