Taktik

Uppdragsgivare

Taktik är ett utbildningsföretag med utbildningar på flera orter i Sverige.

uppdraget

Marknadsföra utbildningarna "Hotell konferensvärd", "Hotell våningsvärd" men med fokus på "Bartenderutbildningen" på SACO-mässan i Stockholm samt i sociala medier. Bartenderutbildningen är en nysatsning på Taktik.

Lösning

Vi skapade konceptet "GURU" som speglar att lärarna är erfarna och välrenommerade i sin bransch. Vi marknadsförde i första hand bartender-utbildningen på mässan, men även deras utbildning för våningsvärd och konferensvärd för hotellbranschen. Vi skapade en modern, enkel monter där deras egen bartender-guru Erik blandade (alkoholfria) drinkar till besökarna. Marknadsföringen bestod också av digital marknadsföring i sociala medier i form av film.

Resultat

Mycket gott resultat på mässan, många besökare som visade intresse för utbildningarna.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Helena WenzelHelena Wenzel
Projektledare och grafisk formgivare

Helena Wenzel

Art Director med lång erfarenhet i reklambyråbranschen, både som egen företagare men även på byråer i Stockholm och Sundsvall samt som marknadskoordinator på Casino Cosmopol.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Art Direction
Anki Forsberg SvalstedtAnki Forsberg Svalstedt
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion