Showreel

Uppdragsgivare

Syskonparet Peter Hermertz och Camilla Hälleberg - fjärde generationen ägare av ICA Bommen i Njurunda utanför Sundsvall.

Uppdraget

Peter och Camilla har under lång tid velat satsa på marknadsföring i sociala medier och i och med att Trafikverket tillfälligt "bommade igen" den viktiga vägen mellan byn och Ica så tog de steget och anlitade oss för att kommunicera långsiktigt med sina kunder.

Lösning

Kommunikativ strategi och en grundidé för content marketing designat för ICA Bommen. Med personliga filmer i en lättsam ton som skapar relationer och intresse.

Resultat

En serie filmer på sociala medier som hjälpt kunden att nå ut till sina kunder på ett lättsamt sätt.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Anki Forsberg SvalstedtAnki Forsberg Svalstedt
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Christian BeijerChristian Beijer
Konstnär, designer och konceptkreatör

Christian Beijer

Snart 30 år som professionell konstnär med försäljning både i Sverige och utomlands. Gör konceptarbete och design för kunder som restaurang APA/Menageriet, Vodka, drakarna i Sundsvalls centrum och Gloria-statyetten som delas ut årligen på Sundsvall Business Award.

Konceptkreatör
Designer
Konstnär
Helena WenzelHelena Wenzel
Projektledare och grafisk formgivare

Helena Wenzel

Art Director med lång erfarenhet i reklambyråbranschen, både som egen företagare men även på byråer i Stockholm och Sundsvall samt som marknadskoordinator på Casino Cosmopol.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Art Direction
Jan JutboJan Jutbo
Strategisk rådgivare

Jan Jutbo

Janne är vd på McGarrett och har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i Sverige och utomlands, i synnerhet på den amerikanska marknaden. Liv Invest, Garden Fresh och Bridgestone är några exempel på kunder han arbetar med.

Corporate Finance
Business Consulting
Business Strategy
Business Management
Sales Management
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Carolina Gynning, APA, IN-gallerian, NP3, Norrlandsmäklarna, Northbike, Bridgestone, Eurocon och Valmet.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Thomas EkenbergThomas Ekenberg
Projektledare och copywriter

Thomas Ekenberg

Har lång erfarenhet som journalist och som redaktör för ETC och Bättre affärer, gör pressrealser för Bridgestone och medverkar i magasin för Trafikverket och SCA.

Projektledning
Copywriting
Journalistik