Ica Bommen

Uppdragsgivare

Syskonparet Peter Hermertz och Camilla Hälleberg - fjärde generationen ägare av ICA Bommen i Njurunda utanför Sundsvall.

Uppdraget

Peter och Camilla har under lång tid velat satsa på marknadsföring i sociala medier och i och med att Trafikverket tillfälligt "bommade igen" den viktiga vägen mellan byn och Ica så tog de steget och anlitade oss för att kommunicera långsiktigt med sina kunder.

Lösning

Kommunikativ strategi och en grundidé för content marketing designat för ICA Bommen. Med personliga filmer i en lättsam ton som skapar relationer och intresse.

Resultat

En serie filmer på sociala medier som hjälpt kunden att nå ut till sina kunder på ett lättsamt sätt.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Marie HuvénMarie Huvén
Grafisk formgivare och Content manager

Marie Huvén

Lång erfarenhet från tryckeri- samt mediabranschen. Marie har också en roll som konferencier på evenemang samt filmassistent i flera av våra kunduppdrag. Som Content Manager skapar hon innehåll i sociala medier åt flertal kunder dagligen.

Content Manager
Grafisk Design
Sales Manager
Konferencier
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring