Wecall

Uppdragsgivare: 

Wecall grundades i Sundsvall år 2004 av Niklas Thorén och är idag ett av Sveriges ledande callcenterbolag med kunder i Norden och delar av Europa.

Uppdrag:

Skapa en hemsida och förtydliga dess tjänster, i samband med att stärka varumärket. 

Lösning:

Vi skapade en ny modern hemsida för kunden och omdesignade dess logotyp. Vi skapade också grunden för styleguide med UX och formade även en egen webbplats för idrottsgruppen tillsammans med en ny logotyp. 

Resultat:

Detta resulterade i en användarvänlig och tillgänglig plattform med en ökad tydlighet. Det ökade också kundens varumärkeskännedom samt underlättade dess marknadsföring. Det skapade även mer attraktion och engagemang hos dess kunder och lyfte också den grafiska profilen.

Boka ett möte

Teamet bakom

Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Jan JutboJan Jutbo
Strategisk rådgivare

Jan Jutbo

Janne är vd på McGarrett och har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i Sverige och utomlands, i synnerhet på den amerikanska marknaden. Liv Invest, Garden Fresh, Valmet, BiteLine och Rezon är några exempel på kunder han arbetar med.

Corporate Finance
Business Consulting
Business Strategy
Business Management
Sales Management
Anki Forsberg SvalstedtAnki Forsberg Svalstedt
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion