Norrlandsmäklarna

Uppdragsgivare

Hampus Jonsson drev ett mäklarkontor på heta Södermalm i Stockholm och valde att flytta hem till Norrland och ta med sig storstadstänket för att förmedla bostäder.

uppdraget

Bygga varumärket, lansera den nya mäklarfirman samt marknadsföra det nya företaget.

Lösning

Kommunikativ strategi inklusive analysarbete med workshop, varumärkesplattform med budskap, målgrupper, argumentation, tonläge, grafisk profil, positionering. Designarbete, profilering, företagsnamn, logotyp, webbplats och filmproduktion.

Resultat

Norrlandsmäklarna är nu en etablerad aktör på den lokala marknaden.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Carolina Gynning, APA, IN-gallerian, NP3, Norrlandsmäklarna, Northbike, Bridgestone, Eurocon och Valmet.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Marie HuvénMarie Huvén
Grafisk formgivare och Content manager

Marie Huvén

Lång erfarenhet från tryckeri- samt mediabranschen. Marie har också en roll som konferencier på evenemang samt filmassistent i flera av våra kunduppdrag. Som Content Manager skapar hon innehåll i sociala medier åt flertal kunder dagligen.

Content Manager
Grafisk Design
Sales Manager
Konferencier