Matstafetten

Uppdragsgivare

Sundsvalls Matstafett är ett återkommande evenemang som arrangeras av Round Table 10 i Sundsvall. Evenemanget är öppet för alla som bor inom 30 km från Sundsvalls stadskärna.

Uppdraget

Matstafetten i Sundsvall behövde stärka sin relation till målgruppen.

Lösning

Film och content marketing har blivit nummer ett när det kommer till att attrahera och skapa relationer med mottagaren. Matstafetten i Sundsvall behövde stärka sin relation till målgruppen så vi valde att göra en kort promotionfilm som huvudmedia i den digitala marknadsföringen som ska resultera i fler deltagare i det populära evenemanget Matstafetten. Det var självklart att en av våra egna content managers skulle spela huvudrollen - Marie Huvén - som är enligt oss målgruppen personifierad.

Resultat

Kampanjen fick stor spridning i sociala medier och Matstafetten nådde ut till 56% större publik.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Marie HuvénMarie Huvén
Grafisk formgivare och Content manager

Marie Huvén

Lång erfarenhet från tryckeri- samt mediabranschen. Marie har också en roll som konferencier på evenemang samt filmassistent i flera av våra kunduppdrag. Som Content Manager skapar hon innehåll i sociala medier åt flertal kunder dagligen.

Content Manager
Grafisk Design
Sales Manager
Konferencier