Herr Nilsson

Uppdragsgivare

Restaurangägaren och entreprenören Daniel Sandström har verkligen satt Sundsvall på restaurangkartan med sina satsningar på Olof Palmes Torg - först APA tätt följd av Kung Louie och Menageriet. Nu i vår slog han upp väggarna till ytterligare en restaurang under Menageriettaket - Herr Nilsson.

Uppdraget

Bygga konceptet, profilera och lansera den nya restaurangen - Herr Nilsson, i sociala medier och digitalt på webben.

Lösning

Vi skapade ett koncept "Fine Dining med en twist" som matchar de tidigare koncepten med logotype, menyer, grafisk profil, bildmanér, digital plattform mm.

Resultat

Sista (eller?) etappen i byggandet av "Menageriet" - visionen om ett menageri av restauranger är klar! Vi är mycket stolta över att få jobba med konceptet från start till mål. Ett uppskattat koncept som visat sig vara så framgångsrikt att ägarna nu även öppnat en APA-restaurang i Härnösand.

Boka ett möte

Teamet bakom

Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Tobias GärdTobias Gärd
Designer

Tobias Gärd

Webb- och apputvecklare och designer med lång erfarenhet av bland annat WordPress och Webflow. Har bland annat har producerat hemsidor för Norrlandsmäklarna och Menageriet samt designat och byggt app och sajt för Applena.se

Art Direction
Webbdesign
Digital Design
UX
E-Handel
Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Carolina Gynning, APA, IN-gallerian, NP3, Norrlandsmäklarna, Northbike, Bridgestone, Eurocon och Valmet.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Christian BeijerChristian Beijer
Konstnär, designer och konceptkreatör

Christian Beijer

Snart 30 år som professionell konstnär med försäljning både i Sverige och utomlands. Gör konceptarbete och design för kunder som restaurang APA/Menageriet, Vodka, drakarna i Sundsvalls centrum och Gloria-statyetten som delas ut årligen på Sundsvall Business Award.

Konceptkreatör
Designer
Konstnär
Helena WenzelHelena Wenzel
Projektledare och grafisk formgivare

Helena Wenzel

Art Director med lång erfarenhet i reklambyråbranschen, både som egen företagare men även på byråer i Stockholm och Sundsvall samt som marknadskoordinator på Casino Cosmopol.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Art Direction