EUROCON

Uppdragsgivare:

Eurocon är ett företag beståendes av fyra bolag som erbjuder teknikkonsulttjänster samt ett dotterbolag, Eurocon SiteBase AB, som utövar utveckling och försäljning av produkter vars verksamhet sker i olika städer runt om i Sverige.

Uppdrag:

Stärka digitala närvaro, bygga en prioriterad huvudkanal och skapa en plattform för kommunikation i samband med exponering av aktiebolaget (numera Spotlight). 

Lösning:

Vi arbetade intensivt med kunden samt med att bygga struktur och innehåll för att vidare designa dess moderna plattform. Vi uppdaterade även dess grafiska profil och skapade även en komplett styleguide med UX-design.

Resultat:

Vi kan konstatera att det satta målet är uppnått och ytterligare lite till. Genom uppdraget har vi utvecklats med kunden och detta är idag ett av våra större arbeten, som dessutom blivit en bra referens för oss. Ett uppdrag som påvisats vara mycket uppskattat där även kundens hållbarhetsutveckling är ett kvitto på vår arbetsinsats.

Boka ett möte

Teamet bakom

Daniel MeidalDaniel Meidal
Creative Director

Daniel Meidal

Jobbar med strategisk rådgivning, varumärkesbyggande och konceptarbete för bland annat Menageriet, BiteLine, Norrlandsmäklarna, Northbike, Eurocon och GDM.

Creative Director
Branding
Art Direction
Design
Digital marknadsföring
Helena WenzelHelena Wenzel
Projektledare och grafisk formgivare

Helena Wenzel

Art Director med lång erfarenhet i reklambyråbranschen, både som egen företagare men även på byråer i Stockholm och Sundsvall samt som marknadskoordinator på Casino Cosmopol.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Art Direction
Anki Forsberg SvalstedtAnki Forsberg Svalstedt
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Rasmus ÅhrbergRasmus Åhrberg
Designer, filmare och filmproducent

Rasmus Åhrberg

Har lång erfarenhet som designer och produktutvecklare för kända skovarumärken i och utanför Sverige och har även drivit ett eget varumärke. Gör film och foto för bland annat Gynning, Bridgestone, Rezon och Valmet.

Art Director
Film/ Photography
PR
Digital Design
Product Design
Jan JutboJan Jutbo
Strategisk rådgivare

Jan Jutbo

Janne är vd på McGarrett och har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i Sverige och utomlands, i synnerhet på den amerikanska marknaden. Liv Invest, Garden Fresh, Valmet, BiteLine och Rezon är några exempel på kunder han arbetar med.

Corporate Finance
Business Consulting
Business Strategy
Business Management
Sales Management