McGarrett Management Network

En affärspartner att räkna med.
McGarrett består av olika kompetenser som tillsammans utgör ett kreativt arbetsteam. Vi ombesörjer alla delar i affärsutvecklingen och agerar som kundens förlängda arm, det kan handla om allt från strategier och konceptutveckling till att förhandla fram kontrakt och tillstånd. Vi strävar efter att vara en affärspartner som kan hjälpa till i alla faser.

Låt ditt företag växa

Hitta rätt affärsfokus, öka din lönsamhet och vässa din attraktionskraft. Ta fram strategier och marknadsanalyser. Utveckla dina medarbetare och ledningsgruppen. Ta tag i styrelsearbetet. Öppna dörrar till investerare och riskkapital.

Ta hjälp av experter

Juridisk hjälp för att skriva avtal, rådgivning kring skatter, vägledning inför en internationalisering, stöd vid förhandlingar. Administration och ekonomi.

Utveckla koncept och produkter

Förverkliga dina drömmar.

Strategisk rådgivare

Jan Jutbo

Janne är vd på McGarrett och har stor erfarenhet av försäljning och affärsutveckling i Sverige och utomlands, i synnerhet på den amerikanska marknaden. Liv Invest, Garden Fresh och Bridgestone är några exempel på kunder han arbetar med.

Corporate Finance
Business Consulting
Business Strategy
Business Management
Sales Management
Account Manager
New Business Manager
Byråansvarig

Anki Forsberg Svalstedt

Har lång erfarenhet inom reklambranschen som projektledare och av trycksaksproduktion och produktionsledning. I sin roll som byråansvarig har hon ett övergripande ansvar för projektekonomi, resursplanering och utveckling.

Projektledning
Grafisk formgivning
Originalproduktion
Auktoriserad revisor

Mattias Eriksson

Auktoriserad revisor på PwC, Sveriges ledande företag inom revision, skatterådgivning, verksamhetsutveckling, corporate finance och annan revisionsnära rådgivning. 

Revision
Skatterådgivning
Verksamhetsutveckling
Corporate Finance
Advokat

Hank Wineman 

Partner i advokatbyrån Frasco Caponigro Wineman & Scheible och specialiserad inom affärsjuridik, fusioner och förvärv, immateriella rättigheter. Är också en del av Sports Management Network.

Business Structuring
Commercial Real Estate Transactions and Financing
Development and Syndications
Stock and Asset Transactions
Employment Contracts
Förvaltare

Pirre Persson

Förvaltare på JRS Asset Managements som arbetar med portföljförvaltning och investeringsrådgivning samt försäkringsförmedling avseende livförsäkringar. Affärsmodellen bygger på Private Banking, främst inom Family Office. 

Portföljförvaltning
Investeringsrådgivning
Försäkringsförmedling
Advokat

Oscar Sundholm

Advokat och partner på Advokatfirman Abersten. Oscar jobbar främst med förhandling av komplexa kommersiella avtal och löpande juridisk rådgivning för företag. Han har även stor erfarenhet från inköp-, leverans- och outsourcingavtal. Därutöver jobbar han med företagsöverlåtelser.

Corporate law
Problem solving
Commercial agreements
Företagsrådgivare

Marcus Bonér 

Företagsrådgivare på SEB. Har tidigare arbetat som privatrådgivare och kundtjänstrådgivare på SEB och Nordea.

Finansiering
Sparande
Pension
Företagsrådgivning
Helhetslösningar
Företagsrådgivare

Anders Ahlström

Företagsrådgivare på SEB Pension & Försäkring. Han hjälper företag med pension och försäkringslösningar och ser till att de anställda får rätt förmåner så att företaget blir en attraktiv arbetsgivare. Hjälper även till med kapitalplacering och överskottlikviditet.

Finansiering
Sparande
Pension
Företagsrådgivning
Helhetslösningar
Förmedlare inom liv- personförsäkring och pensioner

William Persson

Förmedlare inom Liv & Pension i företaget Provins Insurance AB som idag tillhör Söderberg & Partners Insurance Consulting AB. Har lång erfarenhet som förmedlare och rådgivare inom sparande och livförsäkringar.

Företagsrådgivare
Försäkringsrådgivare
Sparande